Ons selectie behang voor jou.

Behang – een extra dimensie 

Behang – een extra dimensie 

Flamant - Arte - Elitis - Masureel

Wat we niet met verf kunnen bekomen, doen we met behang. Een extra dieptie , relief in 3D , naturel producten ... brengen we in jouw interieur met onze selectie van behang. Soms heel klassiek , soms heel gewaagd. Maar geslaagd? Dat zeker

Integratie

Integratie in jouw interieur
Bestaande elementen blijven, sommige mogen we veranderen. We zorgen dat de raamdecoratie mooi past in je interieur. 

Belgische producten

We kiezen ons partners Belgisch. Zo zijn we zeker dat een onderdeel of een service niet achter blijft. 

Wi-interieur_Website_Iconen_wibox(1)

Maatwerk

Maatwerk – dat is het altijd. Geen standaard producten die worden aangepast. Maar maatwerk op kleur , afmetingen – uitvoering. 

Ons behang ... uniek in de streek.

Je wil gaan behangen maar je wil zekerheid dat het eindresulaat voor de komende jaren gaat stralen. Wel dan raad ik je zeker aan om onze collectie eens te komen bekijken! We kiezen elk seizoen weer de nieuwste trends uit in functie van de kleuren die dan echt wel gewild zijn. Maar vooral kwaliteit en uitstraling van jouw behang moeten voorop staan. Soms in combinatie met geschilderde muren , soms als contrast om die extra dimensie te geven. En dat we daar keer op keer in slagen …. kom eens langs! Want je vind bij ons niet de collecties die je elders vind. Eveneens maken we het voor ons de verplichting dat we alle details kunnen aanpassen aan de andere tinten die in jouw interieur voorkomen. En zo zijn natuurlijke , zachte tinten met pittige accenten de laatste jaren naar voor gekomen. Je vind zowel meterwaar als behang op rollen bij ons. 

Elitis behang - steeds net iets anders

Elitis met zn’  ontwerpers in Toulouse hebben steeds een verrassing als je de collectie bekijkt. Sommige boeken starten in overweldigende kleuren maar meestal hebben ze je aandacht direct vast en ga je overtuigd zijn om met één van hun collecties aan de slag te gaan. 

Hun panorama’s zijn bekend om in veel vooraanstaande interieurs hun aandacht op te eisen. 

Zowel behang op rol als behang per meter hebben we in onze selectie voor jou klaarliggen. 

 

Arte International

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Masureel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

inrichting kapsalon

Arte

Arte is voor ons samen met Hooked on Walls een jarenlange partner in stijlvol behang. Jarenlange expertise en export naar verschillende Europese landen maken hen Internationaal geliefd.

Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in research: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen.

Ongeveer de helft van de producten wordt intern gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke procedés. De productie van een kleiner aantal muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren.

Masureel - More ...

Behang heeft nog lang zijn charme niet verloren. Kies je voor een accentmuur of behang je de volledige kamer? Sierlijke motieven, aparte texturen en eindeloos veel kleuren zorgen voor een prachtresultaat.We hebben van deze leverancier de Chrome collectie in huis. Zo brengen we weerom een betaalbaar product dichter naar jou dat Belgisch is , soms wel gedurft is en perfecte dienst na verkoop.

Sinds kort hebben we ook de collectie van Calcutta wandtextiel in huis. Brandwerend , stijlvol voor jaren en heel stijlvol resultaat.

Of wil je leder gevlochten – of andere natuurmaterialen ? We hebben nog wel paar producten die jou zeker gaan bekoren.

Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bestelling Restyling compleet- Incl 3D plannen

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling Restyling 1 1 kamer

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling kleuradvies

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Feels like home

We nemen snel contact op