Blinds - Jaloezieën

Hout – PVC – ALU 

blinds

Hout – PVC – ALU 

Draai - kantel - speel met licht

Mooie donkere houten lamellen of strakke aluminium blinds. Bediening is te kiezen manueel of electrisch. Je kan afsluiten , invallend licht regelen, inkijk onder een hoek beperken. We hebben dit van verschillende leveranciers die ons elke keer andere mogelijkheden geven.

blinds en gordijnen Gent

Onze werkwijze

1.Kom langs op een afspraak

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: breedtes , bediening, kleuren, stoffen, afwerking …

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van jouw voorkeur en stijl, stellen we je gepaste raamdecoratie voor.

3.We komen bij jou opmeten

We komen bij je langs met   stalen van de producten  zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.

Ladderkoord

Een fijne  strakke koord laat de lamellen zweven in de ruimte. Soms ook te krijgen in privacy blinds waarbij zelfs geen sleufje in het midden zit. 

Alu – pvc – hout  zijn mogelijk . En de breedtes 15-25 – 35 -50 – 65 mm hebben we voor jou klaarliggen.  Alles is aanpasbaar , ook de kleur van de koordjes, koof , bediening. Maatwerk en Belgisch daar streven we naar voor een perfecte dienst na verkoop. 

Ladderband

De klassieke ladderband maakt de blind zowel in hout als pvc stijlvol en geeft het de specifieke uitstraling. Klassiek of ook speels met de keuze van ladderbanden in effen en ingeweven motieven. 

Integratie

Integratie in jouw interieur
Bestaande elementen blijven, sommige mogen we veranderen. We zorgen dat de raamdecoratie mooi past in je interieur. 

Belgische producten

We kiezen ons partners Belgisch. Zo zijn we zeker dat een onderdeel of een service niet achter blijft. 

Wi-interieur_Website_Iconen_wibox(1)

Maatwerk

Maatwerk – dat is het altijd. Geen standaard producten die worden aangepast. Maar maatwerk op kleur , afmetingen – uitvoering. 

Het invallend licht met een glimp naar buiten ...

Jij kiest wanneer privacy gewenst is. 

 

Gesteld op uw privacy, maar geniet u toch graag nog van het zicht buiten? Met onze horizontale lamellen kunt u beiden. Laat ze bij ons op maat maken. Houten lamellen genieten bij velen de voorkeur, maar kies gerust voor een ander materiaal. Ook pvc of aluminium kan een mogelijkheid zijn met andere invulling van je wensen. We combineren ze ook met gordijnen voor een licht speels effect met natuurlijke materialen. 

 

 

 

 
 
 

 

Somfy modulis pure

Electrische bediening van onze blinds . 

Speciaal is de scroll functie waarbij je met een draai aan de knop de stand van je blinds kan regelen. Vanuit de plaats waar je de inkijk wil beperken. Comfort anno 2020 is er eentje dat meedenkt voor jou. 

 

Als extra voordeel heb je dan dat ze langer meegaan.Minder kans op vuile vingers en het geeft ook de mogelijkheden als je wat kleiner bent of minder mobiel. Zo krijg jij toch wat je verdiend. 

En ook met batterijsyteem om zonder kappen of breken de door jou gewenste blinds te plaatsen. Snel , vlot en geen stof.