Gordijnen op maat

  • Een expert voor kleur en technische mogelijkheden. 
  • Een unieke collectie stoffen.
  • Duidelijkheid in alle trends anno 2019 
  • In harmonie met jouw interieur en bestaande elementen. 
  • Belgische merken en confectie. 
  • Aan huis EN in de winkel met grote stalen en echte gordijnen om de confectie te laten zien. 
  • Raamdecoratie staat nooit alleen, we hebben ervaring in kleur , behang ,…. 

"Kies voor een expert die je adviseert op ieder vlak"

Laat je gegevens achter en ik contacteer je binnen de 3 dagen. Na ons gesprek zijn al je vragen beantwoord.

Onze werkwijze

1. KOM LANGS OP AFSPRAAK OF WE KOMEN AAN HUIS.

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: type raamdecoratie, kleuren, stoffen, afwerking …

Bij jou thuis bekijken we de mogelijkheden voor gordijnen op maat, bespreken de confectie, type voering ,…. 

2. STIJL- EN STOFFENKEUZE

Tijd om keuzes te maken. Op basis van jouw voorkeur en stijl, stellen we je gepaste raamdecoratie voor. Mogelijks brengen we al een aantal zaken mee. Vlot zijn we, maar ook niet bang om terug te komen met een betere selectie. Want onze keuze is groot!

3. OPMETING
AAN HUIS

We komen bij je langs met grote stalen van de stoffen, zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de gordijnen op maat te kunnen confectioneren.

4. PRODUCTIE EN PLAATSING

Na gemiddeld drie weken zijn jouw gordijnen klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

5. SERVICE
NA VERKOOP

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.

Wat zeggen onze klanten over ons … 

Wie kiest voor Wi-Homestyling ?

De liefhebber ...

Van mooie interieurs, al dan niet net verhuisd. Die een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat en daar graag de hand van een expert in wil in de uitwerking.Of die het echt even niet weet. We luisteren graag naar jouw ervaringen en doen dan een voorstel uit onze selectie tot het plaatje klopt.

De perfectionist ....

Iemand die ALLE details op voorhand wil weten. Geen genoegen neemt met kleine staaltjes en enkel een kijk op de gordijnen. Iemand die de kleuren van het behang of verf onder onze speciale verlichting of thuis samen wil bekijken. Die soms nog wel beetje twijfelt over alle nieuwe mogelijkheden.

De ongeduldige ...

Het moet vooruitgaan en wil een duidelijk beeld op wanneer het allemaal gaat gebeuren. Wil geen maanden wachten, wil op korte termijn dat er tijd wordt gemaakt om aan de eerste stap te beginnen.

De teamspeler ...

Heeft reeds een gans team van architect en interieurarchitect rond hem staan. Wil dat er met dezelfde taal wordt gesproken en dat er in een bestaand project kan ingeleefd worden. Die projectmatig mee in de ketting stapt. Op voorhand de tijd neemt om eventuele voorbereidingen of aanpassingen te doen in bestaande interieurs of nieuwbouw.

Een paar realisaties ...

Kijken kiezen , combineren …. en dan het resultaat afwachten. Daar zijn we ganse dagen mee bezig. En als het resultaat er dan is , zijn we even enthousiast als de klant. Geven we nog een aantal tips om het verder aan te kleden , onderhoud. 

 

Een greep uit onze laatste plaatsingen ,  inspiratie nodig voor meer? We hebben alle type gordijnen in onze winkel op groot formaat.