Gordijnen op maat

Welke sfeer wil je creëren ? 

Welke sfeer wil je creëren ? 

Transparant- afsluitend - verduisterend

Graag een elegante toets in uw interieur? Of liever strak? Onze onder- en overgordijnen laat u op maat maken. Kies uit een breed kleurenpallet, probeer een van de vele motieven en stoffen. Royaal gedrappeerd, een klassieke plooi of een hedendaagse strakke waveplooi … U beslist over de afwerking.

Onze werkwijze

1.Kom langs op een afspraak

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: breedtes , bediening, kleuren, stoffen, afwerking …

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van jouw voorkeur en stijl, stellen we je gepaste raamdecoratie voor.

3.We komen bij jou opmeten

We komen bij je langs met   stalen van de producten  zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.

gordijnen op maat

Glas - Overgordijnen

Laat ons je verder helpen in de enorme keuze van gordijnen. Natuurlijke stoffen of stoffen die dit nastreven dragen onze voorkeur. We hebben honderden stalen hangen. Maar we komen wel snel tot een mooie selectie die als maatwerk in jouw interieur passen. 

Vouwgordijn

Onze vouwgordijnen laten je toe om de blikken van buiten aan te passen aan jouw wensen. Transparant en in combinatie met de andere gordijnen? We maken ze op maat en komen ze plaatsen in jouw interieur. 

Integratie

Integratie in jouw interieur
Bestaande elementen blijven, sommige mogen we veranderen. We zorgen dat de raamdecoratie mooi past in je interieur. 

Belgische producten

We kiezen ons partners Belgisch. Zo zijn we zeker dat een onderdeel of een service niet achter blijft. 

Wi-interieur_Website_Iconen_wibox(1)

Maatwerk

Maatwerk – dat is het altijd. Geen standaard producten die worden aangepast. Maar maatwerk op kleur , afmetingen – uitvoering. 

Wave of golfplooi

 
 

Sierlijk en geschikt voor alle stoffen. 

Een mooi, strak, maar toch geplooid gordijn? Kies voor de waveplooi: een golvend effect aan de bovenzijde, geschikt voor elke gordijnstof.Gunther meet als zaakvoerder uw raam ter plaatse op om exact te weten hoeveel plooien nodig zijn. Uw gordijn sluit zo naadloos aan op uw raam, zonder overbodige plooien of een te groot stofpakket aan de zijkanten. Uw gordijn valt mooi, zoals het hoort. Met onze speciale regelbare railsystemen wordt het nog mooier en gaan we ook in boogvormen, speciale vormen de uitdaging aan om het gevoel van verwondering na de plaatsing te verkrijgen.  En bij natuurlijke stoffen maken we aanpassingen aan de confectie om bij krimp of uitzetting een perfect vallend gordijn te behouden. 

 

Electrische bediening  van de gordijnen of vouwgordijnen geeft je een ongekende luxe. Met een druk op de knop komt de zon naar binnen en vult de ruimte met haar stralen. Of blijf je gewoon in de zetel zitten terwijl de gordijnen dichtglijden. Ook zonder kappen of breken want de nieuwste systemen van Somfy werken ook op batterijen. 

Dus zowel in renovatie als nieuwbouw plaatsen we electrische gordijnen. 

Je gordijnen blijven langer netjes , geen kettingen die in de weg hangen. Maar vooral , leun achterover en geniet van jouw verdiende rust en je interieur vormt zich tot pure gezelligheid. Want gordijnen … maken het net dat stukje gezelliger  EN het geluid in de ruimte wordt een pak beter.