Onze Meubels

Onze selectie meubilair  

Saba - Maries Corner - Jori - ....

We hebben een selectie van meubels die perfect in een modern als een klassiek interieur aansluiten bij jouw wensen. Op maat ,stoffen uit onze bekledingsstoffen . Of wens je die bestaande zetel te stofferen ? Het kan , zeker en vast met de nieuwste collectie stoffen - een enorme vrijheid.

Onze werkwijze

Kom langs op een afspraak

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen. We kijken samen met jouw wat de wensen zijn en de mogelijkheden bij de verschilende leveranciers. 

Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van jouw voorkeur en stijl, stellen we je de juiste meubels voor. 

We komen bij jou opmeten

We komen bij je langs en kijken de kleuren , stoffen na op het bestaande interieur , vloeren. We kijken ook na of de ruimte geschikt is voor de gekozen volumes. 

Productie en plaatsing

Meubels zijn meestal klaar tss de 8 en 12 weken na bestelling. We komen ze leveren , nemen de verpakking mee en helpen ook even mee ze mooi aan te kleden met paar leuke accesoires. 

Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je zetel , reininging ? We helpen je verder en ook zo blijft je aankoop zonder zorgen. 

Integratie

Integratie in jouw interieur
Bestaande elementen blijven, sommige mogen we veranderen. We zorgen dat de raamdecoratie mooi past in je interieur. 

Belgische producten

We kiezen ons partners Belgisch. Zo zijn we zeker dat een onderdeel of een service niet achter blijft. 

Wi-interieur_Website_Iconen_wibox(1)

Maatwerk

Maatwerk – dat is het altijd. Geen standaard producten die worden aangepast. Maar maatwerk op kleur , afmetingen – uitvoering. 

Meubels

Wanneer je een zetel in een meubelzaak koopt, ben je nooit zeker of deze wel 100% in jouw interieur zal passen. Vandaar dat wij zetels op maat aanbieden. Jij kiest het model en de compositie van je maatwerkzetel. Onze interieurstylist komt bij je thuis opmeten en zorgt dat de lengte, breedte en diepte exact passen in de kamer. Wij letten erop dat de stof en de kleur ervan mooi samengaan met de rest van je interieur. Met al deze informatie op zak, realiseren onze partners jouw zetel op maat.

Meubels - Tapijten - accessoires zoals kussens bij Wi-Homestyling.

De aankoop van meubels wordt meestal niet alleen gedaan. Dat is ook de voornaamste reden dat we jou hierbij kunnen helpen. Alles op elkaar afstemmen en een compositie maken van salon , tapijt en bijhorende kussens die het met elk detail AF maken. 

Hiervoor hebben we een aantal partners gevonden waarbij we vooral ons MAATWERK in de verf kunnen zetten. Zo heeft MARIES CORNER een enorme selectie stoffen in diverse prijsklasses. Maar nemen we net zo makkelijk de nieuwste stoffen van de ROMO groep of KVADRAT of … noem het maar. De keuze is eindeloos en zonder beperkingen om net alles bij elkaar te laten passen. Of nemen we die bestaande zetel vol verhalen mee en herstofferen we die en zorgen we gelijk voor een passende pouf in dezelfde leuke stof. 

Een opsomming maken en een lijstje van al onze leveranciers …. we gaan het jou besparen. Het zou een lijst zijn die jou niets meebrengt en beperkt in de vrijheid die wij wel hebben. Jouw interieur moet echt maatwerk zijn. Samen kiezen , afwegen en alles netjes combineren zodat jouw aankoop een gerust gevoel geeft en jarenlang het gevoel van thuiskomen in JOUW interieur. 

De grootste namen ?  Wel SABA Italia – Maries Corner – Interni Edition – Kartell – JORI …. zijn de bekende. Maar we laten ons hierdoor niet beperken om het juiste meubel voor jou te zoeken en te leveren. Net zo lang tot jij tevreden bent. 

 

Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bestelling Restyling compleet- Incl 3D plannen

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling Restyling 1 1 kamer

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling kleuradvies

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Feels like home

We nemen snel contact op