Verf en behang

Ga je voor verf, textuur- of sierbehang? Met of zonder motief? En wat met de kleur? No worries, nadat we je Wi-box samengesteld hebben, wordt alles duidelijk. Verf of behang, of een combinatie van beide, we hebben iets voor werkelijk élk interieur.

Verf

Verwacht van ons gerust esthetische én praktische tips. De kleuren bepalen we in samenspraak met jou en laten we aansluiten op de rest van je interieur. Met onze verfmengmachine kunnen we nagenoeg elke kleur-schakering creëren. Over de beste verfsoort voor je muren, adviseren onze experten je ook graag. Onze professionele schilders kennen er alles van.

Behang

Behang heeft nog lang zijn charme niet verloren. Kies je voor een accentmuur of behang je de volledige kamer? Sierlijke motieven, aparte texturen en eindeloos veel kleuren zorgen voor een prachtresultaat.

Advies

Jij maakt een afspraak en wij komen bij je langs om je huidige interieur te analyseren. Wat is jouw stijl, waar hou je van en wat zie je liever niet in huis. Op basis daarvan stellen we je persoonlijke Wi-box samen, de verzameling van je huidige stijl en het uitgangspunt van je nieuwe interieur en alles wat daaruit volgt. We leggen eigen accenten in je interieur, waardoor het echt het jouwe wordt.

Bekijk ook

Totaalinrichting

Raamdecoratie

Meubels

Scroll to Top

Feels like home

We nemen snel contact op

Feels like home

naar wat ben je op zoek

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bestelling Restyling compleet- Incl 3D plannen

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling Restyling 1 1 kamer

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling kleuradvies

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.