Verf nodig ?

We kleuren jouw interieur

Kleuren op maat

Onze verfmengmachine maakt alle kleuren voor jou direct op maat. En we hebben alle nieuwste trendkleuren voor je klaarliggen. Zo kan je MET advies direct aan een perfect resultaat beginnen.

Verf bij Wi-homestyling :

Ga je voor verf, textuur- of sierbehang? Met of zonder motief? En wat met de kleur? No worries, nadat we je Wi-box samengesteld hebben, wordt alles duidelijk. Verf of behang, of een combinatie van beide, we hebben iets voor werkelijk élk interieur.

Alle waaiers zijn in de winkel aanwezig. Van Flamant tot Sikkens – Pure en Orginal voor de kalkverven. Zo kunnen we onder onze belichting alvast een eerste keuze maken voor jouw keuzes. 

Voor 2020 gaan de trends alvast verder op de afgelopen jaren. Meer kleur voor jouw interieur. We hebben ook de studiemappen van Hilde Franck in huis om de meest gebalanceerde kleurencombinaties voor te leggen. 

En dit soms in combinatie met een paar extra tips als stylist …. ? Je gaat je snel thuisvoelen in jouw interieur. En laat dat nu juist ons doel zijn. 

 

Onze werkwijze

Kom langs of maak een afspraak

Jouw kleuren moeten nu eenmaal afgestemd worden op jouw interieur. We bekijken de verschillende kleurcombinaties. Houden rekening met verschillende factoren zoals belichting , ligging …. 

We geven advies

Verf moet correct worden aangebracht. We geven hiervoor een aantal tips en adviezen zodat je met het resultaat van een vakman kan afwerken. Of we doen het voor jou? 

We leveren aan huis of je haalt af

Service is zeker mogelijk. Je hoeft niet te sleuren met de zware potten. Indien gewenst komen we de verf aan huis leveren. Net genoeg , want als je wat tekort komt- maken we snel wat verf extra.

Je start- of wij starten

Mocht je de klus niet zien zitten , staan we zeker tot Uw dienst om de schilderwerken tot in de puntjes te laten uitvoeren. Eveneens ook deels , jouw keuze is vrijheid. 

Service

Mocht je advies willen over extra bij te leveren , je keuken laten lakken door onze diensten. Het kan allemaal en eveneens met de glimlach. 

Integratie

Integratie in jouw interieur
Bestaande elementen blijven, sommige mogen we veranderen. We zorgen dat de raamdecoratie mooi past in je interieur. 

Belgische producten

We kiezen ons partners Belgisch. Zo zijn we zeker dat een onderdeel of een service niet achter blijft. 

Wi-interieur_Website_Iconen_wibox(1)

Maatwerk

Maatwerk – dat is het altijd. Geen standaard producten die worden aangepast. Maar maatwerk op kleur , afmetingen – uitvoering. 

Ecologische verf - ook daar hebben we een antwoord op !

Voor diegene die absoluut bij elk onderdeel van hun woning een ecologische keuze wensen te maken. Hiervoor hebben we verf die zowel als basis en pigment natuurlijk wordt aangekleurd. 

In dit gamma hebben we een eigen kleurenpallet dat ook te verkrijgen is in leemverf die het interieur door zelfregulierende eigenschappen op een gezonde luchtvochtigheid houdt. 

 

Dus wil je ook jouw steentje bijdragen en in een solvent vrij interieur leven ? Wel je zal schrikken van het dekkend vermogen van onze ecotec verven. En de mooie naturelle tinten krijg je er zomaar bij. 

 

Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bestelling Restyling compleet- Incl 3D plannen

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling Restyling 1 1 kamer

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling kleuradvies

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Feels like home

We nemen snel contact op