Vertikale jaloezieën

Vertikale belijning accent ? 

Vertikale belijning accent ? 

Privacy - strakheid

Vertikale lamellen hebben een strak moderne look die verschillende toepassingen hebben en absoluut niet enkel bruikbaar voor een kantoor maar ook in en moderne woning of loft. Een strakke vertikale belijning in bv stijlvol zwart!

Onze werkwijze

1.Kom langs op een afspraak

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: breedtes , bediening, kleuren, stoffen, afwerking …

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van jouw voorkeur en stijl, stellen we je gepaste raamdecoratie voor.

3.We komen bij jou opmeten

We komen bij je langs met   stalen van de producten  zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.

Integratie

Integratie in jouw interieur
Bestaande elementen blijven, sommige mogen we veranderen. We zorgen dat de raamdecoratie mooi past in je interieur. 

Belgische producten

We kiezen ons partners Belgisch. Zo zijn we zeker dat een onderdeel of een service niet achter blijft. 

Wi-interieur_Website_Iconen_wibox(1)

Maatwerk

Maatwerk – dat is het altijd. Geen standaard producten die worden aangepast. Maar maatwerk op kleur , afmetingen – uitvoering. 

Functionaliteit en een moderne uitstraling.

.Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in mooie naturels en trendkleuren.

Verticale jaloezieën van aluminium of kunststof zijn ideaal voor de badkamer. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek en gaan inkijk tegen.

Uiteenlopende raamvormen zijn mogelijk! Ook schuine ramen en bogen zijn mogelijk! Daar waar blinds soms door technische beperkingen niet mogelijk zijn ….  kunnen we jou dezelfde functionaliteiten bezorgen.  

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle ramen. Of je nu een schuin raam, erker of gebogen raam hebt, er is altijd een oplossing. Heb je hoge ramen in je woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig, groots effect.

Verschillende breedtes

Verticale jaloezieën  zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes.

De 89 mm lamellen hebben een subtiele uitstraling. Met de extra brede lamellen van 250 mm laat je een ruimte groter lijken. De gewenste lichtinval bepaal je zelf. Je kunt de lamellen zo draaien dat niemand naar binnen kan kijken, maar je toch daglicht binnenkrijgt. De meeste gangbare breedtes zijn 89 en 127 mm … maar hebben dus duidelijk nog meer !

Home office

Verticale jaloezieën zijn ook perfect voor de werkkamer. We werken steeds vaker thuis en lichtinval kan storend zijn als je op een laptop werkt. Met verticale jaloezieën kun je de lichtinval optimaal regelen en kun je ongestoord aan de slag.

Somfy modulis pure

Electrische bediening is dus bij vertikale blinds of jaloezieën ook mogelijk.  Maak je dus vooral geen zorgen over draadjes , aansluitingen. We sluiten alles netjes aan, geven je advies over extra sturingen via een app op je telefoon. 

Als extra voordeel heb je dan dat ze langer meegaan.Minder kans op vuile vingers en het geeft ook de mogelijkheden als je wat kleiner bent of minder mobiel. Zo krijg jij toch wat je verdiend. 

Ook in schuine dakvlakken en koepels kan dit worden toegepast. Zo kan je op vrij mooie manier, manueel of electrisch … in jouw aangepaste kleur – op maat- jarenlang plezier hebben van raamdecoratie die je op het lijf is geschreven. 

Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bestelling Restyling compleet- Incl 3D plannen

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling Restyling 1 1 kamer

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Bestelling kleuradvies

Vul je mail en telefoon in -
een styliste maakt snel een afspraak.

Feels like home

We nemen snel contact op