01

Gordijnen
op maat

Welke sfeer wil je creëren ?

Discover

Graag een elegante toets in uw interieur? Of liever strak? Onze onder- en overgordijnen laat u op maat maken. Kies uit een breed kleurenpallet, probeer een van de vele soorten stoffen. Royaal gedrappeerd, een klassieke plooi of een hedendaagse strakke waveplooi… U beslist over de afwerking.

Maar we hebben we een duidelijke voorliefde voor natuurlijke materialen EN materialen die duurzaam zijn voor ons milieu. 

Ananta Class sofa in stof in moderne opstelling
interior decoration

Het gordijn ...

Onze gordijnen zijn op uitzondering na , maatwerk. En  laten je toe om de blikken van buiten aan te passen aan jouw wensen. Transparant en in combinatie met de andere gordijnen? We maken ze op maat en komen ze plaatsen in jouw interieur.

Relax … we nemen je mee in de wereld van confectie en tonen jou wat best bij je past. 

Graag een elegante toets in uw interieur? Of liever strak? Onze onder- en overgordijnen laat u op maat maken. Kies uit een breed kleurenpallet, probeer een van de vele motieven en stoffen.

Royaal gedrappeerd, een klassieke plooi of een hedendaagse strakke waveplooi … U beslist over de afwerking.

window-decoration

G L A S G O R D I J N E N

Ook de traditionele glasgordijnen zijn bij ons niet in vergeethoek geraakt.

We hebben alle nieuwste transparante stoffen als de klassiekers uit het verleden. 

interior decoration

Dankbaar voor jaren, op maat van je wensen...

Een mooi, strak en toch geplooid gordijn? Kies dan voor de wave-plooi: een golvend effect aan de bovenkant, passend bij elke gordijnstof. Als zaakvoerder meet Gunther ter plaatse uw raam op om precies te weten hoeveel plooien er nodig zijn.

Uw gordijn past naadloos in uw raam, zonder onnodige plooien of een overmatig stoffen pakket aan de zijkanten. Je gordijn is mooi, zoals het hoort. Met onze speciale verstelbare railsystemen wordt het nog mooier en nemen we ook door boogvormen, bijzondere vormen, de uitdaging aan om na installatie het gevoel van verwondering te krijgen.Onze technische bagage van jaren biedt ons meer kansen om jouw wens te vertalen.  En met natuurlijke stoffen passen we de confectie aan om een perfect vallend gordijn te behouden bij het krimpen of uitzetten.

interior decoration

Elektrische bediening van de gordijnen of vouwgordijnen geeft u een ongekende luxe.

Met één druk op de knop komt de zon binnen en vult de kamer met zijn stralen. Of blijf gewoon in de stoel terwijl de gordijnen verschuiven. Zelfs zonder te knippen of te breken, want de nieuwste Somfy systemen werken ook op batterijen.

Daarom plaatsen we elektrische gordijnen bij zowel renovatie als nieuwbouw. Je gordijnen blijven langer netjes, er hangen geen kettingen in de weg. Maar vooral: leun achterover en geniet van uw welverdiende rust en uw interieur vormt pure gezelligheid.

Omdat gordijnen… het net iets gezelliger maken EN het geluid in de kamer een stuk beter wordt.

Om persoonlijker te werken heb ik er voor gekozen om enkel nog advies aan huis te geven. Want kleuren en technische zaken moeten bij jou aan huis bekeken worden. 

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van uw voorkeur en stijl stellen wij passende raamdecoratie voor.

3. Ik kom alles nameten en overlopen.

We komen bij je langs met stalen van de producten zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Ikzelf of de  plaatser komt  ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren. Zo hebben we een tapijtreiniger voor onze klanten  klaar staan. 

Uw gordijnen op maat , met service aan huis.

Een zonnige dag en je bent op zoek achter nieuwe gordijnen voor je slaapkamer. Je weet perfect wat je wil, dat heb je al een paar keer gezien in de verschillende magazines die je de laatste tijd hebt gekocht. Enkel dat perfect vallend stofje vinden en dan is de klus geklaard. 

Maar denk je niet dat er nets iets meer bij komt kijken? Het is toch een belangrijke investering die je gaat maken. En dan wil je toch advies over de eigenschappen van de verschillende stoffen? Ga je voor linnen  – de trend van de laatste jaren? Of zijn  er net nieuwigheden uitgekomen die nog beter aansluiten bij jouw interieur? 

De technische kant is nog zeker zo belangrijk. Want de ophanging van een gordijn laat een gordijn in de mooiste plooien vallen , schuift geruisloos. Of wens je electrische bediening? 

Zonder een combinatie van al bovenstaand, gaat die aankoop geen echt succes worden. Gordijnen op maat is iets waar we de tijd voor nemen om samen door het ganse project te gaan. 

En hoe we tot het meest geslaagde eindresultaat komen? Wel dat doen we vooral samen. Aan huis of na een bezoekje aan onze winkel. 

 

Previous
Next

Curieus geworden ?

Wil je meer weten van onze gordijnen ? 

Je wil een bezoek aan huis ?

Ok … we zijn er klaar voor !

Geef ons even mee voor welke ruimte, wat heb je al gezien en we komen langs om alvast op te meten. 

 

 

Plan een bezoek in de winkel

De koffie staat voor je klaar. 

De persoonlijke ontvangst krijg je erbij. En breng graag je plan of een paar foto’s mee. Ook stalen van stoffen van zetels, vloeren zijn steeds handig om alles netjes samen te zien op onze werktafel. 

 

Curieus , maar plannen in de toekomst?

Fijn dat je alvast op zoek bent. Je gaat zeker op de hoogte willen gehouden worden van de nieuwste trends en kleuren die we voor jou op beurzen en collectiedagen kiezen. 

 

 

TEXAM

TEXAM

Élitis wanted to offer colorful and innovative wallpapers which they felt were missing when they first started TEXAM. This philosophy has also been carried through into fabrics and furniture. This concept has even been extended to the organisation of the company where there is no traditional hierarchy. The heart and driving force of the business

Menu

Menu

MENU  is een Scandinavisch design merk. Eigen designers die een eenvoudige filosofie nastreven. De Wereld mooier maken , minder complex, en een beetje fijner om wakker te worden”  Shop the brand

woud belgie

WOUD

De oprichters, Mia en Torben Koed, besloten hun 30 jaar ervaring in een nieuw project te steken. Het was tijd voor verandering en een nieuwe uitdaging. De uitdaging was om van de grond af een ambitieus designmerk op te bouwen met hoogwaardige materialen en veel aandacht voor de kleine details. Met een drive om nieuwe

Scroll to Top
Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Feels like home

We nemen snel contact op