Raamdecoratie

Overgordijnen, vouwgordijnen, Rolxx rolgordijnen … De mogelijkheden zijn breed, de kleurkeuze nog ruimer. De kleur, het materiaal en de afwerking. Alles wordt in samenspraak met jou bepaald. Strak en subtiel of het pronkstuk van je interieur, maar altijd op maat. Opmeten gebeurt aan huis, zo weet de perfectionist in ons dat alles mooi aansluit op het raam en de muur.

Onze werkwijze

KOM LANGS OP AFSPRAAK

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: type raamdecoratie, kleuren, stoffen, afwerking …

STIJL- EN STOFFENKEUZE

Tijd om keuzes te maken. Op basis van jouw voorkeur en stijl, stellen we je gepaste raamdecoratie voor.

OPMETING
AAN HUIS

We komen bij je langs met grote stalen van de stoffen, zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de gordijnen op maat te kunnen confectioneren.

PRODUCTIE EN PLAATSING

Na gemiddeld drie weken zijn jouw gordijnen klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

SERVICE
NA VERKOOP

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.

Advies

Jij maakt een afspraak en wij komen bij je langs om je huidige interieur te analyseren. Wat is jouw stijl, waar hou je van en wat zie je liever niet in huis. Op basis daarvan stellen we je persoonlijke Wi-box samen, de verzameling van je huidige stijl en het uitgangspunt van je nieuwe interieur en alles wat daaruit volgt. We leggen eigen accenten in je interieur, waardoor het echt het jouwe wordt.

Bekijk ook

Totaalinrichting

Verf en behang