02

Vouwgordijnen op maat

horizonaal optreksysteem in transparant -afsluitend of verduisterend 

Discover

Vouwgordijnen van soms ook American Stores genoemd zijn de laatste jaren wat minder populair geworden. Maar daarom zeker niet minder geschikt om jouw interieur te personaliseren! Want in bepaalde situaties …. maakt het vouwgordijn deel uit van m’n voorstel. 

En beschermt je  graag uw woning tegen nieuwsgierige blikken, maar hebt u toch graag wat lichtinval? Creëer het gewenste effect  met onze vouwgordijnen. Ze zijn er in ontelbaar veel stoffen, kleuren en afbeeldingen. Wij maken ze  op maat . Combineer ze met uw andere gordijnen of laat ze op zichzelf hun werk doen. Hou de warmte binnen  en de koude buiten, door onze speciale voeringen of laat ze de ruimte verduisteren, of net niet.

VOUWGORDIJN

Onze vouwgordijnen laten je toe om de blikken van buiten aan te passen aan jouw wensen. Transparant en in combinatie met de andere gordijnen? En zonder hakken of breken kunnen ze ook elektrisch uitgevoerd worden. Dit maakt het strakker en het ultieme comfort om ze bijvoorbeeld op vaste tijdstippen naar beneden te laten gaan. Complex? Nee hoor …. we houden van eenvoud, maar stijlvol. 

Wel steeds SOMFY natuurlijk!

Graag een elegante toets in uw interieur? Of liever strak? Onze vouwgordijnen  laat u op maat maken. Kies uit de nieuwste collecties van onze leveranciers. We begeleiden je met advies over de eigenschappen van de verschillende stoffen. 

Ook letten we op de kleinste details om bijvoorbeeld de patronen 100% tot hun recht te laten komen. Passen we verschillende technieken toe afhankelijk van de gekozen stof en beschikbare ruimte. 

En zoals het hoort … gaan we ook op voorhand je wensen toetsen aan je verwachtingen. 

Transparante -
vouwgordijnen

De klassieke uitvoering , mooi in combinatie voor een klassiekere combinatie van vouwgordijn als transparante keuze en overgordijnen in een mooie natuurlijk vallende stof. 

Stijlvol in jouw woning

Natuurlijk vallend in één van onze verschillende linnen stoffen? Of strak vallend in stoffen die perfect wasbaar zijn, onderhoudsvriendelijk en op maat van jouw manier van leven. 

En naast onze hoogwaardige stoffen hebben we een selectie van stoffen die uiterst geschikt zijn voor vouwgordijnen in een prijsvriendelijke opstelling. Zo krijg jij als klant de service van een topproduct aan een vriendenprijs. Want onze service en advies aan huis zijn ons handelsmerk. 

Electrische bediening van onze vouwgordijnen geeft jou een gevoel van ongekende luxe. Met de druk op één knop vult de kamer zich met het zonlicht in de ochtend. Of maak je de kamer eenvoudig klaar voor een gezellige avondsetting. En dit zelfs zonder kappen of breken bij een renovatie. Je vouwgordijnen blijven langer mooi , systemen minder belast en je investering intenser in gebruik. Maar bovenal leun achteruit en geniet met volle teugen van een interieur vol gezelligheid. Want gordijnen doen kleine wonderen naar akoestiek EN  gezelligheid. Weg zwarte gaten , welkom gezelligheid.  Het is gewoon veel gezelliger met jouw nieuwe raamdecoratie. 

O N Z E W E R K W I J Z E

Om persoonlijker te werken heb ik er voor gekozen om enkel nog advies aan huis te geven. Want kleuren en technische zaken moeten bij jou aan huis bekeken worden. 

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van uw voorkeur en stijl stellen wij passende raamdecoratie voor.

3. Ik kom alles nameten en overlopen.

We komen bij je langs met stalen van de producten zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Ikzelf of de  plaatser komt  ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren. Zo hebben we een tapijtreiniger voor onze klanten  klaar staan. 

Scroll to Top
Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Feels like home

We nemen snel contact op