07

Plisee Dupli
Duo Vlinderjaloezie

Alle moeilijke vormen kunnen we hiermee aan. 

Discover

Plisee – Dupli raamdecoratie 

Vaak onbekend als we het de eerste keer tonen. Al zijn het beide topproducten die enorme mogelijkheden hebben in toepassingen! 

Speciale vormen , boogvormen etc …. alles is mogelijk en ziet er dan ook nog perfect uit ook! 

Je wil het licht buiten? We hebben speciale zijgeleiders. 

Je wil het draaikip raam open kunnen? Gespannen montage in de glaslat en we regelen alles perfect na. 

Plisee - Dupli

Onze plissé- of dupli gordijnen kunnen   de meest afwijkende raamvormen bekleden. Dakramen of ronde ramen: niets is te gek. Onze collectie heeft een breed assortiment modellen, stoffen en kleuren. Bovendien passen ze door de slanke profielen en onze slimme montageopties goed in de glaslijst van iedere raamvorm en deur. Wat is het verschil tussen Plisee en Dupli ?  Plisségordijnen bestaan uit een enkel geplisseerde stof en zijn beschikbaar met mooie gelijkmatige plooien van 20 en 32 mm. Een duplistof is opgebouwd uit twee stoffen, die samen in de doorsnede een honinggraat vormen. Dit heeft als voordeel tdat er geen koorden en koordgaatjes in de stof zichtbaar zijn. Bij dupligordijnen heb je de keuze uit plooibreedtes van 25, 32 en 64 mm. Niet kiezen of wil je beide? Transparant en afsluitend in 1 product ?  Met een twee-in-één model combineer je twee stoffen in één model. Dit model is perfect als je een verduisterende stof wilt combineren met een lichtdoorlatende stof. Zo kun je variëren met lichtinval en verduistering: een ideale combinatie! Dakramen Voor dakramen zijn verschillende modellen plissé- en dupligordijnen beschikbaar. Ook voor bekende merken zoals Velux® en Fakro.

Energiebesparing

Wist je dat je met dupligordijnen bespaart op je energiekosten? Als je deze dicht laat, houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. En in de zomer? Precies andersom.

DUO - Rolgordijnen

Eindeloos variëren

Duo rolgordijnen hebben een mooie lichtinval en geven je huis een strakke look. Dit luxe  rolgordijn heeft twee lagen stof met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven kun je zelf de lichtinval bepalen: van uitzicht tot volledige privacy.

 

Duo rolgordijnen zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Of je nu een lichte of donkere kamer wilt: met duo rolgordijnen verander je het in een handomdraai. Een bijkomend voordeel: duo rolgordijnen zien er ook erg mooi en opvallend uit aan de buitenkant van je huis!

Duo rolgordijnen combineren sfeer en functionaliteit

 

– Uitgebreid aanbod van 90 prachtige stoffen.

– Diverse baanhoogtes met een eigen uitstraling.

– Duo rolgordijnen staan erg mooi voor grote ramen.

– Ook verkrijgbaar met verduisterende stoffen: ideaal voor de slaapkamer.

Het verduisterende duo rolgordijn is ideaal voor je slaapkamer. De twee verduisterende

stoflagen zitten strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering.

Vlinderjaloezieën

De lamellen hebben een breedte van 55 mm. Als de lamellen gesloten zijn dan ziet de vlinderjaloezie eruit als een plisségordijn. En zijn de lamellen geopend dan lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie. Vlinderjaloezieën zijn er in mooie naturellen en vergrijsde tinten. Voor elke smaak en stijl is er een perfect kleur. Ga je voor een stoere uitstraling? Kies dan voor vlinderjaloezieën in leerlook.

We hebben 28 kleuren dus zeker een kleur in jouw interieur passend. Van stijlvol wit tot meer warme tinten.

We adviseren op jouw maat. 

 

1. Kom langs op een afspraak

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: breedtes , bediening, kleuren, stoffen, afwerking

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van uw voorkeur en stijl stellen wij passende raamdecoratie voor.

3.We komen bij jou opmeten

We komen bij je langs met stalen van de producten zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.
Scroll to Top
Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Feels like home

We nemen snel contact op