04

Houten Jaloezieën op maat

Natuurlijk spelen met licht  ?

Discover

Privé afgesloten of toch een blik naar buiten? 

Met houten blinds ben jij de master van het licht. Voor vele klanten hebben ze een absolute voorkeur. Maar kies gerust in alle vrijheid, we hebben nog meer! 

 

Een houten jaloezie

Onze blinds zijn eerst en vooral maatwerk. Aangezien het vaak in de details zit, hebben we voor onze houten jaloezieën gekozen voor Belgische producent die ons service en keuzemogelijkheden biedt. Abachi , bamboe , baswood in 35-50-65 mm en dit in nog verschillende technische uitvoeringen.

Wil je een op en top strakke uitstraling? Kom dan zeker naar de Retro uitvoeringen kijken waarbij er geen grote bovenbalk aanwezig is. 

Ladderband of ladderkoord

De uitstraling van je blind of jaloezie kan met een extra detail afgewerkt worden door een ladderband in kleur op toon of als accent. En voor 2021 gaan we ook de koordjes als pittig detail kunnen wijzigen. 

Wil je het moderner, dan ga je voor de ladderkoord wat een strakker geheel geeft. 

Laat je adviseren, zo komt het product 100% passend bij jou wensen aan, voor jaren. 

Stijlvol en natuurlijk.

Een houten blind brengt direct speels licht in de ruimte. En je kan met 1 product zowel overdag de inkijk filteren. Van zodra je privacy wenst kan je de lamellen draaien en is jouw interieur een gezellige cocoon. Op dat moment komt de houten uitstraling nog het meeste uit. En samen met de verschillende details maken zorgen we ervoor dat alles netjes aansluit bij de omgeving. 

Electrische bediening kan natuurlijk ook. En dit natuurlijk met onze vaste partner voor automatisatie. SOMFY motoren staan garant voor een perfecte samenwerking met jouw domotica. 

Of wens je alles radiografisch en vanuit je zetel de stand van de lamellen bij te stellen? Ook dit kan met de nieuwste IO motoren. 

En bediening , automatische settings kan eenvoudige geregeld worden van overal vanop je smartphone. Hiervoor leggen we je gerust het verschil uit tussen de tahoma of connexoon optie. 

Om persoonlijker te werken heb ik er voor gekozen om enkel nog advies aan huis te geven. Want kleuren en technische zaken moeten bij jou aan huis bekeken worden. 

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van uw voorkeur en stijl stellen wij passende raamdecoratie voor.

3. Ik kom alles nameten en overlopen.

We komen bij je langs met stalen van de producten zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Ikzelf of de  plaatser komt  ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren. Zo hebben we een tapijtreiniger voor onze klanten  klaar staan. 

Scroll to Top
Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Feels like home

We nemen snel contact op