More Moebel

More Moebel

Tijdloze architectuur sinds 1993.
Meubels van More Moebel …. made in Germany 


BETEKENIS


Meubels kunnen mooi, goed gemaakt of praktisch zijn. Maar pas als we ze betekenis hebben gegeven, zijn ze echt waardevol voor ons, omdat ze een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven worden. Dat is ons streven naar meer.


TIJDLOZE MEUBELS 


De objecten van more zijn ontworpen en vervaardigd om jaren en zelfs decennia bij hun eigenaren te blijven. Ze zijn geïnspireerd door heldere ideeën, verrassende functies en het tijdloze design van moderne klassiekers. In plaats van een ruimte te domineren, creëren onze meubels vrijheid voor individuele configuratie.
 
MASSIEF HOUT


We zijn ervan overtuigd dat substantieel design geen concessies mag doen aan de kwaliteit van materialen. Daarom gebruiken we alleen langzaam groeiende, stevige houtsoorten uit duurzame bosbouw in Duitsland, Frankrijk en de VS. Tussen de werkprocessen door laten we het hout rusten in vochtige ruimtes, waardoor bijzonder duurzame oppervlakken ontstaan.


GESELECTEERDE STOFFEN EN LEER


De stoffen die we gebruiken zijn afkomstig uit Zweden, Italië en Engeland. Onze scheerwol uit Nieuw-Zeeland met natuurlijke ramee-vezels voelt bijzonder mooi aan.
Ons leer komt uit Duitsland, Engeland en Oostenrijk. Ze zijn gelooid in Italië en afgestorven met oplosbare kleuren om het natuurlijke karakter van het materiaal te behouden. Door olijfbladeren te gebruiken, worden sommige van onze leersoorten 100% ecologisch gelooid.


GEMAAKT IN DUITSLAND


Al onze meubelen worden in Duitsland vervaardigd – op drie locaties in het noorden en in de Nederrijn. We hebben langdurige werkrelaties met deze bedrijven en waarderen ze enorm vanwege hun uitstekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Scroll to Top
Scroll to Top

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Feels like home

We nemen snel contact op