05

Aluminium jaloezieën op maat

Het speelse licht maar dan strakker – fijner.

Discover

 

Jij bent de dirigent die speelt met licht. 

Zoals de dirigent alles laat samen klinken in harmonie, ben jij de meester die het passende licht en inkijk bepaalt. 

Speelse fijne aftekening op je vloer en dit terwijl je ramen toch nog open kunnen. Dit doordat we de systemen aanpassen en kritisch ter plaatse komen kijken. 

Verschillende afmetingen van 16-25-50-65 mm geven elk raam het passend product. Kiezen en combineren tot het in harmonie met jouw interieur is. 

 

Aluminium jaloezieën - blinds

Je kantelt en sluit af … één product waarmee je zowel de privacy bewaakt als compleet afsluit op moment dat jij het wenst. 

Wens je een bijzondere combinatie? Kom dan eens langs voor speciale uitvoeringen waarbij we de bovenbalk veranderen naar een dunne houten montagebalk. 

Ladderband of ladderkoord ?

De uitstraling van je blind of jaloezie kan met een extra detail afgewerkt worden door een ladderband in kleur op toon of als accent. En voor 2021 gaan we ook de koordjes als pittig detail kunnen wijzigen.

Wil je het moderner, dan ga je voor de ladderkoord wat een strakker geheel geeft.

Laat je adviseren, zo komt het product 100% passend bij jou wensen aan, voor jaren.

Maatwerk zonder compromissen

Wat zijn ze mooi, onze horizontale jaloezieën in aluminium en hout, De collectie van Wi homestyling  is helemaal van nu.

Dat betekent: veel natuurlijke tinten, lamellen met beton- en linnenlook en prints op het ladderband. Natuurlijk ontbreken ook de favorieten niet: basic kleuren, afwerking in mat én glans en extra brede lamellen. Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor ieder budget vanwege de verschillende prijscategorieën.

Ze zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook sfeervol: aluminium jaloezieën.

Ze zijn verkrijgbaar in wel 109 kleuren en bovendien geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Je bedient de lamellen eenvoudig, zodat ze precies de hoeveelheid licht doorlaten die je wenst. In onze collectie kun je kiezen uit vijf lamelbreedtes, van 16 tot maar liefst 70 mm breed.

Electrische bediening kan natuurlijk ook. En dit natuurlijk met onze vaste partner voor automatisatie. SOMFY motoren staan garant voor een perfecte samenwerking met jouw domotica.

Of wens je alles radiografisch en vanuit je zetel de stand van de lamellen bij te stellen? Ook dit kan met de nieuwste IO motoren.

En bediening , automatische settings kan eenvoudige geregeld worden van overal vanop je smartphone. Hiervoor leggen we je gerust het verschil uit tussen de tahoma of connexoon optie.

1. Kom langs op een afspraak

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: breedtes , bediening, kleuren, stoffen, afwerking

window-decoration

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van uw voorkeur en stijl stellen wij passende raamdecoratie voor.

3.We komen bij jou opmeten

We komen bij je langs met stalen van de producten zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.

Scroll to Top
Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Feels like home

We nemen snel contact op