01

Gordijnen
op maat

Welke sfeer wil je creëren ?

Discover

Graag een elegante toets in uw interieur? Of liever strak? Onze onder- en overgordijnen laat u op maat maken. Kies uit een breed kleurenpallet, probeer een van de vele soorten stoffen. Royaal gedrappeerd, een klassieke plooi of een hedendaagse strakke waveplooi… U beslist over de afwerking.

Maar we hebben we een duidelijke voorliefde voor natuurlijke materialen EN materialen die duurzaam zijn voor ons milieu. 

Zo komen we al heel snel bij onze collectie van linnen gordijnen van Kvadrat of Kinnasand terrecht. Of onze huiscollectie die iets beperkter is in keuze maar ook voor een lager budget de keuze geeft om een mooi linnen gordijn in huis te halen!

interior decoration

Het gordijn ...

Onze gordijnen zijn op uitzondering na , maatwerk. En  laten je toe om de blikken van buiten aan te passen aan jouw wensen. Transparant en in combinatie met de andere gordijnen? We maken ze op maat en komen ze plaatsen in jouw interieur.

M’n ervaring heeft geleerd om met een eerste selectie van stoffen aan huis te komen en mee in de beleving van de ruimte te komen. Want zowel de technische kant als de esthetische kant moeten we samen bekijken. In de winkel kiezen tussen 300 stofstalen heb ik achter me gelaten en kom vrijblijvend aan huis. En deze manier sluit nog meer aan bij de persoonlijke aanpak die ik wil uitdragen! 

 

Graag een elegante toets in uw interieur? Of liever strak? Onze onder- en overgordijnen laat u op maat maken. Kies uit een breed kleurenpallet, probeer een van de vele motieven en stoffen.

Royaal gedrappeerd, een klassieke plooi of een hedendaagse strakke waveplooi … U beslist over de afwerking.

En komen we bij dat plaatsbezoek uit dat bv een moderne toets met een extra groot XXL rolgordijn kan toegepast worden? In de nieuwe collectie van Valo blinds vind je nu ook zelfs linnen look rolgordijnen die ik heel graag gebruik om een natuurlijke toets te gebruiken en toch aan alle wensen te voldoen!

 

window-decoration

G L A S G O R D I J N E N

Ook de traditionele glasgordijnen zijn bij ons niet in vergeethoek geraakt.

Ben je op zoek achter een linnen, wollen, viscose transparant gordijn? Je gaat bij ons de collecties vinden van Kvadrat, Romo, Sahco, chivasso en Carlucci, … en nog een huiscollectie die een mooie budgetaanvulling is. 

interior decoration

Dankbaar voor jaren, op maat van je wensen...

Een mooi, strak en toch geplooid gordijn? Kies dan voor de wave-plooi: een golvend effect aan de bovenkant, passend bij elke gordijnstof. Als zaakvoerder meet Gunther ter plaatse uw raam op om precies te weten hoeveel plooien er nodig zijn.

Uw gordijn past naadloos in uw raam, zonder onnodige plooien of een overmatig stoffen pakket aan de zijkanten. Je gordijn is mooi, zoals het hoort. Met onze speciale verstelbare railsystemen wordt het nog mooier en nemen we ook door boogvormen, bijzondere vormen, de uitdaging aan om na installatie het gevoel van verwondering te krijgen.Onze technische bagage van jaren biedt ons meer kansen om jouw wens te vertalen.  En met natuurlijke stoffen passen we de confectie aan om een perfect vallend gordijn te behouden bij het krimpen of uitzetten.

interior decoration

Elektrische bediening van de gordijnen of vouwgordijnen geeft u een ongekende luxe.

Met één druk op de knop komt de zon binnen en vult de kamer met zijn stralen. Of blijf gewoon in de stoel terwijl de gordijnen verschuiven. Zelfs zonder te knippen of te breken, want de nieuwste Somfy systemen werken ook op batterijen.

Daarom plaatsen we elektrische gordijnen bij zowel renovatie als nieuwbouw. Je gordijnen blijven langer netjes, er hangen geen kettingen in de weg. Maar vooral: leun achterover en geniet van uw welverdiende rust en uw interieur vormt pure gezelligheid.

Omdat gordijnen… het net iets gezelliger maken EN het geluid in de kamer een stuk beter wordt.

Om persoonlijker te werken heb ik er voor gekozen om enkel nog advies aan huis te geven. Want kleuren en technische zaken moeten bij jou aan huis bekeken worden. 

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van uw voorkeur en stijl stellen wij passende raamdecoratie voor.

3. Ik kom alles nameten en overlopen.

We komen bij je langs met stalen van de producten zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Ikzelf of de  plaatser komt  ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren. Zo hebben we een tapijtreiniger voor onze klanten  klaar staan. 

Scroll to Top
Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Feels like home

We nemen snel contact op