09

XXL- Rolgordijnen voor grote ramen

Next generation roller blinds 

Onderhoudsvriendelijke doeken

afmetingen 5 meter en 10 meter breed 

Discover

Bij Wi Homestyling  werken we graag samen met upcoming merken die een echte meerwaarde kunnen bieden voor een woning. VALO is zo’n merk. Kent u hun gepatenteerde binnenzonwering al? Het zijn innovatieve rolgordijnen met een strak design die mooi aansluiten bij een hedendaags interieur.

 

Valo Blinds

Het systeem past perfect bij de grote glaspartijen en slanke raamprofielen die moderne woningen typeren. Bovendien zijn deze rolgordijnen beschikbaar in XXL-afmetingen die het architecturale spel van een gebouw benadrukken. Wij begeleiden u en uw klant persoonlijk, van deskundig advies over de types rolgordijnen tot de secure plaatsing.

De innovatieve VALO rolgordijnen

Het gepatenteerde systeem van VALO is het enige ter wereld waarbij alle motoren en bevestigingen esthetisch weggewerkt zijn. De minimale opening tussen muur en rolgordijn bedraagt bovendien slechts 1,5 cm, wat het strakke design nog beter doet uitkomen.

VALO ontwikkelde 3 types rolgordijnen, elk met hun eigen features:

  • De Design Roll combineert minimalistisch design met vooruitstrevende technologie. Het systeem wordt volledig geïntegreerd in de woning. (+foto)
  • Voor een minimalistische, industriële look is de Classic Roll Dit elektrisch rolgordijn wordt zichtbaar of in een nis geplaatst. 
  • Kleinere ramen worden afgewerkt met de Basic Roll. Dit manuele systeem is uiterst stijlvol. 

Classic Roll - Design Roll

De classic roll heeft een spatie tussen beide rollen van ca 5 a 6 cm. Bij de Design Roll kan dit zelfs gereduceerd worden tot 1,5-2 cm.

Belgisch vakmanschap en Europese weving.

Het was een grote stap om onze partner in XXL rolgordijnen te verlaten en mee te stappen in een bedrijf gerund door de nieuwe generatie in jarenlange traditie. 

Maar onze eerste stappen samen op Batibouw 2020… waren fenomenaal! De lovende reacties op de producten deden deugd. 

Zo zijn we dus geprivileerde partner geworden van VALO roller blinds. Maar ook voor kleine ramen hebben we dus een passende oplossing. Daar ligt de nadruk eerder op enorme kleurkeuze en prints. Dit is niet van toepassing op de doeken van de grote systemen. Want daar is de afwasbaarheid van de doeken een van de meest gestelde vragen. En deden de doeken van glasvezel en z’n waterafstotende eigenschappen ook hun aandeel in aantonen waarop we het verschil maakten. 

 

Somfy

 

Alle rolgordijnen door ons geplaatst, zijn voorzien van de kwalitatieve motoren van SOMFY. We zijn dan ook Somfy MY EXPERT shop voor raamdecoratie en kan bij ons dan ook terecht voor alle info ivm hun producten. We hebben ook een werkende Tahoma box in de toonzaal opgesteld zodat je alle voordelen van deze systemen kan zien. 

1. Kom langs op een afspraak

In onze showroom maken we graag tijd om jou alle mogelijkheden voor te stellen: breedtes , bediening, kleuren, stoffen, afwerking

2.Keuze van jouw product

Tijd om keuzes te maken. Op basis van uw voorkeur en stijl stellen wij passende raamdecoratie voor.

3.We komen bij jou opmeten

We komen bij je langs met stalen van de producten zo kan je beoordelen hoe ze er in je interieur zullen uitzien. We meten je ramen ook precies op, om de raamdecoratie op maat te kunnen produceren.

4.Productie en plaatsing

Na gemiddeld drie weken zijn jouw producten klaar. Onze plaatsers komen ze precies ophangen.

5.Service

Mocht je nadien nog advies willen over het onderhoud van je gordijnen, kan je ons altijd contacteren.

Scroll to Top

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Feels like home

We nemen snel contact op