Gordijnen in moderne woning

Het kiezen van de juiste gordijnen voor een moderne woning kan een uitdagende taak zijn. Gordijnen spelen een cruciale rol bij het creëren van de gewenste sfeer in een ruimte, en het is belangrijk om de juiste stijl en materialen te kiezen die passen bij het moderne interieur. In dit artikel delen we enkele tips en overwegingen om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Previous
Next

Een moderne woning heeft meer aandacht nodig om alles tot z’n recht te laten komen

  1. Materiaal en stijl

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van gordijnen voor een moderne woning is het materiaal. In het gamma wat ik meebreng  bieden we een breed scala aan gordijnen op maat, met een specialiteit in natuurlijke stoffen, zoals linnen gordijnen.

Natuurlijke stoffen hebben de eigenschap dat ze een warme en gezellige uitstraling geven aan een ruimte, wat perfect past bij een moderne inrichting. Het voelt ook anders aan, en laat het je graag beleven – voelen.

Linnen gordijnen op maat zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en natuurlijke textuur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Naast het materiaal is de stijl van de gordijnen ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. In m’n gamma  een breed scala aan stijlen, zodat u de perfecte gordijnen kunt vinden die passen bij uw moderne interieur. Of u nu op zoek bent naar strakke en minimalistische gordijnen, gordijnen met een gedurfd patroon, of een combinatie van rolgordijnen en transparante natuurlijke gordijnen, wij hebben het allemaal. Ons atelier  zorgt ervoor dat de gordijnen perfect passen bij de ramen in uw woning en de gewenste uitstraling creëren.

 
 

      2. Gordijnen op maat , waarom ?

 

 Waarom bieden we enkel gordijnen op maat aan?

Omdat we geloven dat elk huis uniek is en dat gordijnen op maat de beste manier zijn om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw interieur.

Ik zal ook steeds trachten dat alles past met jullie manier van leven, omgeving en het doel om die sfeer te bereiken die past bij jullie persoonlijkheid. Eigenlijk vertaal ik jullie wensen in producten die aansluiten bij wat je echt wil. En dat budget bewaak ik zeker samen met jullie. Wel wil ik er niet de hoofdzaak van maken om een verkoop te sluiten. Een tevreden klant is voor mij de grootste investering en daarvoor zal ik steeds voor het uiterste gaan.

Gordijnen op maat zorgen niet alleen voor een perfecte pasvorm, maar bieden ook de mogelijkheid om de stof, kleur en stijl naar uw eigen smaak aan te passen. Of u nu kiest voor linnen gordijnen, zijden gordijnen of een andere stof, samen gaan we  zorgen dat uw gordijnen perfect aansluiten bij uw moderne woning. En vaak is dit verrassend anders dan wat je orgineel in gedachten had. Laat dat nu ons onderscheiden van de anderen. 4

 

      3. Waar houden we rekening mee ? 

   

 Kortom, bij het kiezen van gordijnen voor een moderne woning is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal en de stijl. Is er nood aan een transparant – afsluitend of verduisterende oplossing. 

Natuurlijke stoffen, zoals linnen gordijnen, voegen een warme en gezellige uitstraling toe aan uw interieur. Of we hebben alternatieven met dezelfde uitstraling !

Het op maat laten maken van uw gordijnen zorgt voor een perfecte pasvorm en biedt de mogelijkheid om de stof, kleur en stijl aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur, inclusief de combinatie van rolgordijnen en transparante natuurlijke gordijnen. Je mag er op rekenen dat we  klaar  staan om u te helpen bij het kiezen van de perfecte gordijnen voor uw moderne woning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

 
 

Raamdecoratie op maat: functionaliteit en stijl

– Raamdecoratie speelt een belangrijke rol bij het creëren van de gewenste sfeer en functionaliteit in verschillende ruimtes.

– Voor de woonkamer zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie op maat, zoals gordijnen in combinatie met rolgordijnen of blinds.

– Gordijnen zijn een populaire keuze, vooral in moderne woningen, omdat het “grote zwarte vlak ” wordt weggenomen en gezelligheid brengt.

– Gordijnen op maat bieden de mogelijkheid om de hoeveelheid lichtinval te reguleren en privacy te creëren.

– Voor de slaapkamer is raamdecoratie ook belangrijk, zowel esthetisch als functioneel.

– Verduisterende gordijnen kunnen helpen om een donkere en rustige slaapomgeving te creëren, evenals privacy en bescherming tegen inkijk bieden.

– Gordijnen op maat zijn een goede keuze voor de slaapkamer, omdat ze perfect passen bij de afmetingen van het raam en optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

– In een kantoorruimte is het belangrijk om rekening te houden met zowel de esthetiek als de functionaliteit van de raamdecoratie. Zonlicht op computerschermen kan storend zijn. Alsook temperatuurbeheersing!

– Jaloezieën of plisségordijnen kunnen helpen om de lichtinval nauwkeurig te reguleren en een comfortabele werkomgeving te creëren, evenals het verminderen van schittering op beeldschermen.

– Raamdecoratie op maat is essentieel in een kantoorruimte, omdat het de mogelijkheid biedt om de raamdecoratie perfect aan te laten sluiten bij het kantoorinterieur.

– Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte, raamdecoratie op maat biedt de mogelijkheid om de gewenste sfeer en functionaliteit te creëren.

– Met gordijnen in een moderne woning, verduisterende gordijnen in de slaapkamer en jaloezieën of plisségordijnen in een kantoorruimte, kan de juiste raamdecoratie worden gekozen die perfect past bij de specifieke ruimte.

Scroll to Top
Scroll to Top

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Feels like home

We nemen snel contact op