Missoni Interieurs
"Ibiza Style"

Vandaag kom ik in de winkel en zag de levering van een aantal nieuwe collecties. Eerst het koffieapparaat aangezet omdat ik direct klanten verwachte. Er was één boek dat me direct opviel. En dat was het zacht rode boek van Missoni. 

Dus maar direct een koffie genomen – zo ontvangen we hier ook elke keer onze klanten – en beginnen bladeren. Het was een poos geleden dat we de collectie kozen in Parijs. En een warm gevoel kwam bij me op. Ibiza met z’n typische stijl, zomerse kleuren die me aan gezellige avonden met vrienden lieten denken. Slurpend aan een drankje, vrijheid , open geesten , lange gesprekken over uiteenlopende onderwerpen. 

M’n gedachten dwaalden af maar ideeën kwamen op om interieurs toch stijlvol in te richten. Tijdloos , kleurrijk en bij gebruik van de verschillende thema’s zag ik voor elke stijl wel een passende oplossing. 

Leuk … leuk … leuk …. ik hoop dat jullie ook zo enthousiast worden bij het bladeren in de verschillende thema’s. En dat we dan dat ene juist vinden waarmee je verder jouw plekje kan inrichten. Of de vragen stelt waarmee we jou op een vlotte manier zonder zorgen en keuzestress begeleiden naar een (ver)nieuw(d) interieur. 

Het zonnetje schijnt ….of je krijgt alvast het gevoel als je straks je keuze hebt gemaakt. 

 

 

Wi-homestyling
Feels like home
Wi-homestyling
Arte Collectie poppies
Wi-Homestyling
Zig-zag collectie
Wi-Homestyling
Zig-zag collectie
Wi-Homestyling
Ibiza bij jou thuis , elke dag
Previous
Next
Scroll to Top
Scroll to Top

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Feels like home

We nemen snel contact op