Totaalproject Mood hair parlour

Maandag 23/04/2019 ….. gelukt! 

De opdracht was om op één week tijd de parket compleet te vernieuwen en naar mooi blank hout te gaan , een wasplaats en salon in te richten naar de stijl van het salon. En een plaats aan elk onderdeel te geven. Ook de mengkamer werd aangepakt en een colorwall van Goldwell verwerkt. 

De stijl van het salon : persoonlijk -gezellig- huiskamergevoel. 

Cindy wou dit absoluut behouden omdat een persoonlijke service en ontvangst met koffie en thee kenmerkend is voor de sfeer in haar salon. Dit samen met een gezellige zetel om onderling met elkaar te babbelen tijdens de wachtmomentjes moest het resultaat geven wat ze zonder twijfel wou bewaren. 

De stoelen in zowel de wasplaats als het kapsalon waren met een dierenprint en kwam natuurlijk als eerste de nieuwe collectie van Arte – Moooi naar voor als eerste voorstel. Om het gezellige karakter te behouden en een zachte tint op de muren te verkrijgen koos ik voor een lichte Flamant kleur. Ook achter het MDF paneel wat we met het Moooi behang bekleden kozen we voor een warme kleur groen om balans in het geheel te krijgen. 

De parket werd geschuurd tot op het blanke hout – behandeld met een primer om geen vergeling te verkrijgen en afgewerkt met een aantal laken vernis. Dit werd de vernis van Trae-lyx , een watergedragen 2K product met extra matte afwerking. Dit geeft echt wel een enorm mooi effect in combinatie met de andere producten. Het behang met ledereffect geeft weer een gezellig accent. 

 

Kortom …. één week verder en samen met de ploeg hebben we dit netjes afgewerkt. En Cindy … die is vandaag haar eerste dag in haar vernieuwd salon aan het werk. Met een glimlach …. want daar doen we het voor. En de eerste reactie van de klanten?  ” Leuk Cindy ” … een geslaagde aanpak. En ze zullen zich snel terug thuis voelen met de passie van de zaakvoerder en haar team. Dat delen we alvast …. de passie voor de job. En dat ze zich direct thuis voelt … Feels Like Home. Dat is wat we beloven ! 

 

Gunther

zaakvoerder 

Wi-homestyling. 

 

Wasplaats
Kapsalon
Productenhoek
kassahoek
Colorwall en kleuren mengen
Previous
Next
Scroll to Top
Scroll to Top

Bedankt!

Uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit behandeld!

Vraag info of vraag een offerte aan

Maak jouw afspraak aan huis

Een goed gesprek start bij ons steeds met koffie, hij staat klaar. Want thuisvoelen – daar draait het om … 

Feels like home

We nemen snel contact op